Inloggen

AANGENAAM,
WIJ ZIJN ADSV

U bent als ondernemer druk met alle zakelijke en dagelijkse beslommeringen en denkt u wel eens aan een of meerdere van onderstaande vragen?

• Hoe krijg ik meer grip op de cijfers en salarissen;
• Hoe kan ik mogelijk minder onnodige belasting betalen;
• Hoe kan ik met meer persoonlijk contact beter inzicht krijgen;
• Hoe kan ik zorgen dat mijn aanslagen zonder verrassingen zijn;
• Hoe kan ik het maximale uit beschikbare regelingen halen;
• Hoe kan ik een goede prijs-kwaliteit verhouding creëren;
• Hoe kan ik het beste omgaan met de Corona wetgevingen

Kortom zou u graag meer hulp willen met uw administratie en/of salarisverwerking? Een beter inzicht in uw eigen administratie en uitleg of heeft u soms het gevoel; “Klopt het allemaal wel?"

Laten we het daar samen eens vrijblijvend over hebben.
Wij geloven in samenwerking. Niet afstandelijk, u als opdrachtgever en als één van de zoveel andere klanten, maar persoonlijke aandacht en maatwerk afgestemd op uw unieke situatie. Samen bekijken, hoe kan het beter, handiger en duidelijker voor u. Helder in kaart brengen wat u van ons verwacht en wat wij van u nodig hebben om aan uw verwachting te kunnen voldoen. Samenwerken dus!

Hoe kunnen we daarin de eerste stap zetten?
Laat ons weten dat u meer uit uw boekhouding en/of salarisverwerking wilt halen en wij gaan meteen vrijblijvend voor u aan de slag. Samen bespreken we dat waar u het over wilt hebben en maken wij een plan van aanpak. U krijgt van ons een uitgebreid informatiepakket, een overzicht van de besproken punten en een eerlijk en duidelijke kostenindicatie mocht u met ons verder willen.

Indien gewenst kunnen wij wat praktijkvoorbeelden laten zien en ons uitgebreide netwerk van fiscalisten en juristen aanboren om u een compleet inzicht te geven in hoe we het samen in de toekomst gaan aanpakken.

Spreek u dit aan?
Wij nemen u zorgen uit handen en zijn graag uw persoonlijke sparringpartner met kennis van zaken!

Bel meteen 076 - 514 09 16 en dan zorgen wij ervoor dat u op korte termijn weer beter kunt concentreren op zaken waar u het beste in bent!
 


MET BEELD EN KOFFIE ONLINE AFSPREKEN

Maak tijdens een videocall vrijblijvend kennis met ADSV en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Daarbij maken we het u graag gemakkelijk. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een computer en de koffie.

Wij regelen de rest en nemen graag de tijd voor u.

T +31 (0)76 514 09 16


NIEUW: RESERVEER NU UW ONLINE KOFFIE AFSPRAAK

HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign