Inloggen

Uw Salarisverwerking
met een +

De loonadministratie is een behoorlijke klus om ‘erbij te doen’. Het is een vak apart. Wij nemen dit compleet uit handen voor het MKB tot 50 medewerkers. Van loonmutaties tot loonaangiftes en salarisoverzichten. Compleet betekent bij ons ook advies over de effecten van bijvoorbeeld salarisverhoging of het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

IEDEREEN ALTIJD INZICHT
De speciale software waarmee wij werken voor de salarisverwerking biedt een helder, open en laagdrempelig inzicht. Voor u en uw werknemers. Zo kunt u 24/7:
  • loongegevens van uw werknemers inzien

 Ook uw werknemers hebben 24/7 inzicht in:


1+1=3 DAT IS DE + VAN ADSV
Onze salarisverwerking gaat verder dan enkel de verzorging van de payrol. Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven. Dat ziet u terug in ons advies.


ERVAAR DE EXTRA +
Naast de salarisverwerking nemen wij ook graag uw complete administratie uit handen. Die keuze is aan u. Het voordeel is dat we u nog beter van advies voorzien. Hoe? Een voorbeeld. U wilt de salarissen verhogen of een extra medewerker aannemen. Welke effecten brengt dit met zich mee? Hoe groot zijn die effecten? Vooraf inzicht is wel fijn, je zegt liever niet ‘achteraf gezien…’.

Is ook uw administratie in onze handen, dan maken wij de vertaalslag naar de financiële administratie en de boekhouding voor u. De voorgenomen veranderingen nemen wij mee in een prognose voor uw bedrijf. Zo krijgt u duidelijk en helder in beeld wat de effecten zijn en mogelijke risico’s. Samen gaan we in gesprek en geven we u advies zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Meer weten? Neem contact op met Bas of Caroline.
Bel naar (076) 514 09 16 of mail bas@adsv.nl


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie om kennis te maken. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

T +31 (0)76 514 09 16
(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign