Inloggen

Uw Salarisverwerking
met een +

De loonadministratie is een behoorlijke klus om ‘erbij te doen’. Het is een vak apart. Wij nemen dit compleet uit handen en zijn gespecialiseerd in het MKB en instellingen tot 50 medewerkers. Van loonmutaties tot loonaangiftes en salarisoverzichten.

Compleet betekent bij ons ook advies over de effecten van bijvoorbeeld salarisverhoging of het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

IEDEREEN ALTIJD INZICHT
De speciale software waarmee wij werken voor de salarisverwerking biedt een helder, open en laagdrempelig inzicht. Voor u en uw werknemers. Graag geven wij u een demonstratie over alle mogelijkheden van dit pakket.

Zo kunt u 24/7:

 Ook uw werknemers kunnen 24/7:

KOPPELINGEN MET EXTERNE PROGRAMMA'S
De software maakt een koppeling met diverse boekhoudpakketten zoals Exact, Minox, Accountview en Snelstart. De journaalposten zullen automatisch in het boekhoudprogramma ingelezen worden. Verder kunnen er koppelingen gemaakt worden met diverse software programma's bijvoorbeeld met de arboverzuimdienst of planning.


DE OVERSTAPSERVICE VAN ADSV


ADSV MAAKT HET MAKKELIJK.

Of u aan het begin van het jaar met uw salarisverwerking wilt overstappen of gedurende het jaar, de overstapservice van ADSV ontzorgt u volledig. 

Klik hier voor meer info
COMPLEET ONTZORGEN
Wij denken graag met u mee, geven advies waar gewenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: 

DE + ADSV
Graag vertellen we u alles over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden om u veel werk uithanden te nemen terwijl u de regie behoudt.

Dat noemen wij de + van ADSV


Daarnaast kunt u ook uw volledige administratie uit handen geven.

Kiest u voor ADSV dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en het best passende advies.

Meer weten?
T 076 514 09 16 of mail 


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign