Inloggen

UW ADMINISTRATIE & SALARISVERWERKING

Dat is onze passie én specialiteit!


BOEKHOUDER 
& SALARISVERWERKING
IN BREDA

Als MKB-ondernemer wilt u graag inzicht in uw financiële situatie. Alleen de tijd om u daarin te verdiepen ontbreekt. Neem ADSV in de arm en vertrouw op optimale en persoonlijke ondersteuning voor de verwerking van uw bedrijfsadministratie en salarisverwerking. Zo kunt u zich focussen op de hoofdactiviteiten van uw bedrijf.

KWALITEIT, PERSOONLIJK EN BETROKKEN
Kiest u voor ADSV dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en het best passende advies. Naast ons vaste team werken wij, als dat nodig is, samen met specialisten. Zo hebben wij alle kennis in huis om uw onderneming te ondersteunen.

Wij helpen u graag naast uw administratie en salarisverwerking ook met uw belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening, BTW aangifte en alle overige financiële vraagstukken.

In de afgelopen 20 jaar is de dienstverlening van ADSV gegroeid. Maar de persoonlijke aandacht en het vertrouwde karakter zijn we nooit uit het oog verloren. Interesse, oog voor uw onderneming en de professioneel persoonlijke relatie die wij opbouwen, maakt onze dienstverlening onderscheidend en laagdrempelig. 

We kunnen dan ook met trots zeggen: ‘Groot genoeg om mee te doen, klein genoeg voor persoonlijke aandacht’.

Administratie

Is het doen van de bedrijfsadministratie niet uw passie? Gelukkig wel die van ons!

Van de controle tot het doen van de complete boekhouding en het gereed maken van aangiftes. Wij nemen al dat werk uit handen en zorgen voor kloppende cijfers. Zo heeft u de volledige focus voor uw bedrijf en houdt u de touwtjes financieel in handen.


Salarisverwerking

Salarisadministratie, loonaangiftes en alles wat daarbij komt kijken.

Een behoorlijke klus om ‘erbij te doen’. Het is een vak apart, ons vak apart. Wij nemen voor het MKB de salarisadministratie tot 50 medewerkers compleet uit handen. Alles op tijd en goed geregeld voor u en uw medewerkers!

KLANTEN AAN
HET WOORD

Suzanne Kranse
Boutique Hotel Het Scheepshuys

ADSV staat voor goede service en persoonlijke aandacht. Op een heldere, duidelijke en laagdrempelige manier verzorgen zij onze administratie en salarisverwerking. Vragen zijn nooit te veel en we krijgen altijd een snelle reactie die we begrijpen. Lees meer... 

Erik van der Bruggen
Garagebedrijf Van der Bruggen

Sleutelen doe ik graag aan auto’s, maar niet aan mijn administratie. ADSV is mijn specialist op dat gebied. Als ondernemer snappen ze waar het over gaat, ze zijn echte professionals. Hun advies is helder en duidelijk op een manier die ik begrijp. Dat vind ik belangrijk! Lees meer... 

Debbie de Jonge & Huib van Son
Haar op de hoek

ADSV is onze financiële sparringpartner. Ze doen de complete administratie en salarisverwerking en bieden daarbij veel inzicht, ook naar de toekomst. Ik kan altijd bij ze terecht voor overleg bij veranderingen en investeringen. We krijgen een duidelijk en eerlijk advies. Lees meer... 


ONLINE AFSPREKEN?

Maak tijdens een videocall vrijblijvend kennis met ADSV en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Daarbij maken we het u graag gemakkelijk. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een computer en de koffie.

Wij regelen de rest en nemen graag de tijd voor u.

T 076 514 09 16 of mail 


RESERVEER NU UW ONLINE KOFFIE AFSPRAAK

HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign