Inloggen

BETROKKEN & BEVLOGEN

Specialisten met passie voor uw bedrijf


EEN EERSTE KENNISMAKING

Als MKB-ondernemer wilt u graag inzicht in uw financiële situatie. Alleen de tijd om u daarin te verdiepen ontbreekt. Neem ADSV in de arm en vertrouw op optimale en persoonlijke ondersteuning voor de verwerking van uw bedrijfsadministratie. Zo kunt u zich focussen op de hoofdactiviteiten van uw bedrijf.

GERICHT OP DE TOEKOMST
Kiest u voor ADSV dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en het best passende advies. Naast ons vaste team werken wij, als dat nodig is, samen met specialisten. Zo hebben wij alle kennis in huis om uw onderneming te ondersteunen.

In de afgelopen 20 jaar is de dienstverlening van ADSV gegroeid. De persoonlijke aandacht en het vertrouwde karakter zijn we nooit uit het oog verloren. Interesse, oog voor uw onderneming en de professioneel persoonlijke relatie die wij opbouwen, maakt onze dienstverlening onderscheidend en laagdrempelig.

We kunnen dan ook met trots zeggen: ‘Groot genoeg om mee te doen, klein genoeg voor persoonlijke aandacht’.

Onze specialisten

Het team van ADSV bestaat uit betrokken en bevlogen specialisten. Kenmerkend zijn de korte lijnen, snelle feedback en het persoonlijk laagdrempelig contact. Alles om uw financiële en fiscale belangen vakkundig en snel te kunnen behartigen. Bij ADSV vindt u één aanspreekpunt voor uw complete administratie en salarisverwerking.

BAS
van der Meide

Directeur / financieel adviseur

Mirella
Van der Meide – Dankers

Financieel adviseur

Cilia
Weterings - van Beek

Allround administratief medewerker

Ingrid
Seelaar – Walbeek

Allround administratief medewerker

Caroline
Abers – Meijer

Salarisadministrateur


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie om kennis te maken. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

T +31 (0)76 514 09 16
(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign