Inloggen

CORONA UPDATE

Wij zijn er voor onze relaties, altijd!


De + van ADSV

De dienstverlening van ADSV is compleet. Dat betekent dat wij er altijd zijn voor onze relaties. Wanneer uw bedrijf in de lift zit en wanneer het ondernemen tegen zit. Wij staan u begripvol en betrokken bij met raad en daad en een helder en duidelijk advies.

CORONAMAATREGELEN
Sinds half maart 2020 staat de wereld op zijn kop. COVID-19 kreeg grip op Nederland, Europa, de hele wereld. Een enorme klap voor de gezondheid en economie. Gelukkig werden er in een rap tempo verschillende noodpakketten voor het bedrijfsleven opgezet.

In een stressvolle situatie bepalen of je in aanmerking komt voor tegemoetkoming van de overheid, besluiten of je er verstandig aan doet dit pakket aan te vragen en daadwerkelijk je verzoek indienen. Dat is een heftige klus, zeker om alle regels op een rij te krijgen en te weten waar je goed aan doet. In de afgelopen maanden hadden wij hierover veelvuldig en nauw contact met onze relaties.

Wij stonden en staan hen nog steeds bij met:
  • Het inzichtelijk maken van de pakketten waar ze gebruik van kunnen maken
  • De voors en tegens bespreken en helder uitleggen
  • Een advies geven over het wel of niet aanvragen, is een noodpakket echt nodig
  • Het verzamelen van alle gegevens en documenten voor de aanvraag
  • Herbeoordelen of een verlenging of nieuwe aanvraag voor een pakket passend en noodzakelijk is
  • Het daadwerkelijk (her)aanvragen van noodsteun
Dit soort gesprekken zijn pittig. Zeker voor u als ondernemer. Je praat liever over de positieve kanten van het ondernemen. Weet dat wij er voor u zijn, ook als het tegen zit. De deur staat altijd open.

Meer informatie

Op www.rijksoverheid.nl en www.belastingdienst.nl leest u meer over de noodsteun en de voorwaarden die de overheid aanbiedt. Komt u in aanmerking voor noodsteun en besluit u deze financiële steun zelf aan te vragen? Ga dan naar www.rvo.nl, www.uwv.nl of naar de website van uw eigen gemeente om de aanvraag in te dienen.

Hulp en advies nodig? Neem contact op met Bas of Mirella via 076 514 09 16 om samen de mogelijkheden door te nemen.


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie om kennis te maken. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

T +31 (0)76 514 09 16
(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign