Inloggen

Bijtelling bij meerdere auto’s van de zaak

Als je als werknemer twee of meer auto’s van de zaak ter beschikking hebt en je die allemaal ook voor privédoeleinden gebruikt, dan krijg je in principe voor elke auto een bijtelling.
Tenzij je voor elke auto een sluitende rittenadministratie bijhoudt, waarmee je aantoont dat je op jaarbasis maximaal 500 privékilometers heb gereden.
In alle andere gevallen moet er per auto een bijtelling betaald worden. En dat terwijl je maar één auto tegelijk kan besturen! Toch is dit niet altijd het geval.

Wanneer is dit niet het geval
Als het aantal thuiswonende gezinsleden met een rijbewijs lager is dan het aantal auto’s die zakelijk aan jou ter beschikking zijn gesteld, dan krijg je slechts een bijtelling over het aantal auto’s dat gelijk is aan het aantal thuiswonende gezinsleden met een rijbewijs.

Welke auto moet je bijtellen
De bijtelling wordt berekend over de auto’s met de hoogste bijtelling.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons gerust. We leggen u graag alle verdere details uit. 076-514 09 16, bericht ons via LinkedIn of mail ons: info@adsv.nl


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign