Inloggen

Bijzonder uitstel van betaling, juist nu

Bent u ondernemer en lukt het u niet om uw belasting te betalen vanwege corona? Dan is het mogelijk om tot 30 juni 2021 bijzonder uitstel van betaling aan te vragen voor verschillende belastingen. Ook kunt u tot deze datum een verlenging aanvragen een reeds eerder verkregen uitstel van belasting.

Dit uitstel geldt voor de volgende belastingen: Inkomstenbelasting, Zorgverzekeringswet, Vennootschapsbelasting, Loonheffingen en Omzetbelasting (BTW), Assurantiebelasting, Kansspelbelasting, Verhuurderheffing, Milieubelastingen, binnenlandse accijnzen en verbruiksbelasting van alcoholvrije dranken.

Ook al heeft u uitstel van betaling gekregen, u blijft toch aanslagen en eventuele boetes ontvangen. Schrik hier niet van, u hoeft ze niet gelijk te betalen. De aanslagen worden gestuurd om uw betalingsachterstand inzichtelijk te houden. Boetes worden in principe kwijtgescholden. Vanaf 1 oktober 2021 moet u de betalingsachterstand gaan aflossen. Hier krijgt u in 36 maanden de tijd voor.

Zijn er onderwerpen waar wij u meer informatie over kunnen geven? Laat uw vraag voor ons hieronder achter. Bij ADSV denken we graag met u mee en delen we informatie waarvan wij denken dat die u kan helpen. Volg onze LinkedIn voor nog meer actuele artikelen.

Wat kan ADSV nog meer voor u betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend: 076- 514 0916


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign