Inloggen

Heeft u investeringen gedaan afgelopen jaar? Denk dan aan de investeringsaftrek!

Als u in één jaar minimaal voor € 2.401 investeert in bedrijfsmiddelen, dan heeft u in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting recht op investeringsaftrek. Informeer bij ons welke bedrijfsmiddelen hieronder vallen.

Er worden wel voorwaarden gesteld aan de investering:
- Het moet een nieuw investeringsgoed zijn (mag niet 2e hands zijn);
- Het individuele investeringsbedrag exclusief btw moet minimaal € 450 zijn;
- Totale investering moet minimaal € 2.401 bedragen.

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan heeft u recht op 28% investeringsaftrek in uw aangifte. Is het totale bedrag aan investeringen op jaarbasis hoger dan € 59.170, dan is de investeringsaftrek een vast bedrag.

Nu het einde van het jaar nadert, is het van belang om na te gaan of uw investeringen van dit jaar al het grensbedrag van € 2.400 overschreden hebben of dat u wellicht al in de buurt zit. Als u namelijk bijna op het grensbedrag zit, dan kan het de moeite zijn om een geplande investering in de nabije toekomst juist dit jaar nog te doen. U kunt dan dit jaar nog de investeringsaftrek in uw aangifte verrekenen.

ADSV denkt graag met MKB-ers mee. Volg ons voor meer tips of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag van u, ook geheel vrijblijvend.

Stuur ons een bericht via LinkedIn of Google, bel 076- 514 09 16 of mail: info@adsv.nl

We horen graag van u!


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign