Inloggen

Heeft u naast uw bedrijf ook een gezin?

Vergoeding eigen bijdrage Kinderopvang (TTKO)
Ook in 2021 is de kinderopvang gesloten geweest. De overheid heeft u gevraagd om, ondanks dat de kinderen er niet heen konden, toch de rekening te betalen.

Krijgt u kinderopvangtoeslag? 
Dan heeft u recht op een tegemoetkoming voor uw eigen bijdrage op basis van de ‘tijdelijke tegemoetkomingsregeling kinderopvang’. Begin juni ontvangt u van de SVB meer informatie.

Krijgt u kinderopvangsubsidie via de gemeente?
Dan kunt u voor meer informatie bij hen terecht.
Krijgt u niet voor alle uren kinderopvangsubsidie via de gemeente of krijgt u geen TTKO? Kijk dan of u voor die uren een vergoeding kunt krijgen. Deze vergoeding heet ‘tijdelijke tegemoetkomingsregeling kinderopvang zonder overheidsvergoeding’ (TTKZO). U kunt deze vergoeding vanaf medio mei aan vragen via de SVB.

Bij ADSV denken we graag met u mee en delen we informatie met u waarvan wij denken dat u die kan helpen. Meer weten over wat ADSV nog meer voor u kan betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend: 076- 514 0916


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign