Inloggen

NIEUW: HET ADSV WELKOMSTPAKKET

Gunt u uzelf of een ander ook de + plus van ADSV? Om hen of uzelf echt kennis te laten maken met ons en onze diensten hebben wij een mooi welkomstpakket samengesteld. Laten we nu kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En met onze overstapservices bent u meteen volledig ontzorgd. Vraag nu het welkomstpakket aan voor uzelf of om weg te geven.

DE + VAN ADSV
Omdat persoonlijk contact en aandacht onze speerpunten zijn, vinden wij het hebben van een klik met onze klanten erg belangrijk. Daarom bieden wij exclusief aan potentiële klanten de ADSV CHECK CHEQUE aan. U kunt zo onze expertise direct in de praktijk ervaren.

Hoe fijn zou het zijn als iemand eens met een frisse en ervaren blik kijkt of u het maximale uit uw huidige salarisverwerking en administratie haalt. Iemand die met u gaat zitten en uw vragen beantwoordt en bekijkt of er nog voordelen te behalen zijn.

ADSV INTRODUCEERT DE CHECK CHEQUE:
- Kennis maken met u en uw bedrijf
- 60 minuten overleg met financieel specialist Bas van der Meide
- Een basis maar specialistische scan van uw financiële zaken
- Alle ruimte om vragen te stellen
- Sparren over eventuele ideeën of plannen

Wilt u weten of u ook voor deze + in aanmerking komt? Neem dan snel contact met ons op.

Neem graag vrijblijvend contact met ons op: 076- 514 09 16 of info@adsv.nl


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign