Inloggen

Salarisverwerking met een +

Of u 1 of 50 medewerkers hebt, u heeft altijd onze volle aandacht.

Loonadministratie is een behoorlijke klus waar wij helemaal blij van worden. Wij kunnen u hierin compleet ontzorgen. Van loonmutaties tot salarisoverzichten en het opmaken van arbeidscontracten.

Ons pakket is compleet en daarmee bedoelen we mét advies en aandacht. Bijvoorbeeld over de effecten van salarisverhoging of contract lengte.
𝙄𝙀𝘿𝙀𝙍𝙀𝙀𝙉 𝘼𝙇𝙏𝙄𝙅𝘿 𝙄𝙉𝙕𝙄𝘾𝙃𝙏
De speciale software waarmee wij werken biedt een helder, open en laagdrempelig inzicht. Voor u en uw werknemers, 24/7, via de app of de pc. De software maakt o.a. een koppeling met boekhoudpakketten zoals Exact, Minox, Accountview en Snelstart. Verder kunnen er koppelingen gemaakt worden met externe software programma's zoals arboverzuimdienst of planning.

𝘾𝙊𝙈𝙋𝙇𝙀𝙀𝙏 𝙊𝙉𝙏𝙕𝙊𝙍𝙂𝙀𝙉
Wij denken graag met u mee en adviseren waar gewenst. U heeft binnen ADSV één vast contactpersoon die u ondersteunt en met u meedenkt. Ook overstappen is door onze overstapservice zorgeloos.

𝙇𝙚𝙚𝙨 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙬𝙬𝙬.𝙖𝙙𝙨𝙫.𝙣𝙡, 𝙗𝙚𝙡 076- 514 09 16 𝙤𝙛 𝙢𝙖𝙞𝙡 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙧𝙞𝙨@𝙖𝙙𝙨𝙫.𝙣𝙡


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign