Inloggen

Toch een goede verklaring betalingsgedrag!

Misschien heeft u door oplopende kosten in deze coronatijd bijzonder uitstel van betaling voor uw belastingen aangevraagd en gekregen. Dit betekent dat u een betalingsachterstand heeft van uw belastingen.

Heeft dit effect op de verklaring betalingsgedrag? Nee, mits uw achterstand het gevolg is van de coronacrisis.

De belastingdienst verstrekt u dan een zogenaamde schone verklaring voor de nageheven loonheffingen en/of omzetbelasting.

Het bijzonder uitstel van betaling loopt 1 juli 2021 af. U kunt nu nog opnieuw uitstel van betaling aanvragen. Doet u dit niet dan ontvangt u een brief van de belastingdienst waarin zij u een betalingsregeling aanbieden. De belastingachterstand die u heeft opgebouwd, moet u vanaf 1 oktober 2021 gaan aflossen. U krijgt 36 maanden de tijd om de volledige betalingsachterstand af te lossen. Als u zich vanaf 1 oktober 2021 aan de betalingsregeling houdt, dan kunt u ook na deze datum een schone verklaring over uw betalingsgedrag aanvragen.

Zijn er onderwerpen waar u meer over wilt weten? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bij ADSV denken we graag met u mee en delen we informatie waarvan wij denken dat die u kan helpen. Volg onze LinkedIn voor nog meer actuele artikelen.

Wat kan ADSV nog meer voor u betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend: 076- 514 0916


HET GEMAK VAN EEN PROFESSIONELE ADMINISTRATEUR

MAAK KENNIS MET ADSV

Persoonlijk contact en aandacht dat vinden wij belangrijk! Daarom drinken we graag een kop koffie samen om geheel vrijblijvend kennis te maken. U zit nergens aan vast.


T +31 (0)76 514 09 16 of mail 

(C)2020  ADSV| Privacyverklaring Actilus Webdesign